Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hairstyles by MadaSey

Hairstyles by MadaSey

marți, 5 martie 2013

Fashion Braiding



Fie că purtăm părul desfăcut, fie că îl prindem sau îl strângem într-un coc la o ţinută de seară, noul trend al aspectului uşor răvăşit al părului şi al împletiturilor în două sau în trei a cuprins toată lumea modei de pretutindeni.


     Comeback-ul împletiturilor pe podiumu­rile de modă din Paris, Milano şi New York, a fost neaşteptat şi un răsunător succes. Împletiturile dau un aspect delicat şi în funcţie de coafura aleasă, nonşalant sau elegant. În continuare o să vă prezint câteva poze cu noile coafuri în trend pe bază de împletituri atât pentru ţinute de zi cât şi pentru ţinute de seară. 
 
     Împletituri pentru coafuri casual Împletiturile sunt uşor de realizat şi dacă doriţi o schimbare în aspectul zilnic al părului dumneavostră puteţi încerca câteva din exemplele de mai jos.
Împletitura coroniţă vă va îndepărta părul de lângă faţă şi vă va da un aspect îngrijit şi elegant, indi­ferent dacă doriţi să adoptaţi o împletitura în două sau în trei, sau dacă optaţi pentru o împletitură circulară sau asimetrică.

     De asemeneea împletitura spic, este foarte elegantă, iar dacă scoateţi câteva şuviţe din împletitură, ea va căpăta un aspect aparent neîngrijit dar rezultatul va fi al unui look studiat, cum poartă Blake Lively, vedeta din serialul Gossip Girl, re­numită pentru aspectul uşor răvăşit al părului său, pe care o puteţi vedea în imaginile de mai sus. Împletituri pentru coafuri elegante de seară.

     Coafurile elegante de seară, presupun o buna finisare a părului prin folosirea unui spray de strălucire şi netezire a firului de păr, abia apoi putându-se face împeltiturile care trebuie aici să aibă aspect neted şi stralucitor.

     Orice tip de coc, fie că e făcut la ceafă sau în vârful capului poate fi decorat cu o împletitură într-o parte sau la baza acestuia, sau de jur împrejurul acestuia, dupa cum puteţi vedea şi în imaginile de mai jos.
Împletiturile vă vor ajuta să arătaţi impecabil chiar şi în acele zile când părul nu stă nicicum, fiind un mod simplu prin care puteţi aranja părul atât în stil lejer cât şi în stil elegant.

     O simplă coadă în vârful capului capătă eleganţă dacă e împletită şi chiar si cel mai rebel păr poate fi împletit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu