Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hairstyles by MadaSey

Hairstyles by MadaSey

luni, 12 august 2013

Pentru un par frumos si sanator cu 3 lingurite de bere


     Nu aveti timp prea mult sa iesiti cat mai des din casa si sa ajungeti intr-un salon de frumusete ? Exista bineinteles si in casa cateva solutii. Cu ajutorul unor produse de calitate, de multe ori cu bogat continut de plante sau total naturale puteti obtine rezultate spectaculose.
     Berea este adesea folosita pentru clatitul parului.    Se face insa o dilutie de 3 linguri de bere cu jumatate cana apa. Rezultatul este destul de evident. Berea este potrivita    si pentru pastrarea permanentului.
     Avand in vedere toate proprietatile berii si faptul ca se gaseste atat de usor, de ce sa nu o introducem in ritualurile noastre de frumusete? Daca baia in bere nu-ti surade, o poti folosi in mastile pentru fata sau par.

    Berea face minuni in ingrijirea parului deteriorat, fara volum si stralucire. Dupa samponare, clateste-ti parul cu o sticla de bere bogata in drojdie. Cel mai bine este sa nu clatesti berea, dar daca te temi de mirosul caracteristic, las-o sa actioneze 20 de minute, apoi clateste-ti parul, fara sa mai samponezi. Drojdia si hameiul dau volum parului, refacand cuticulele deteriorate. Aciditatea berii ajuta la indepartarea urmelor de fixative, spuma, ceara, gel de par.

      Pentru a imbogati samponul tau preferat, prepara un amestec din parti egale de sampon si bere fiarta. Spala-ti parul asa cum faci in mod normal, apoi clateste. Berea ajuta la indepartarea rezidurilor din par si il face mai lucios.
      Desi parul este principalul "beneficiar" al vitaminelor si mineralelor din bere, o poti introduce si in mastile pentru fata. Prepara un amestec din jumatate de cescuta de bere si o lingura de miere si aplica-l pe fata timp de 10 minute. Tenul va arata mai proaspat si porii se vor inchide.

      Daca nu ai la indemana un borcan cu miere, poti folosi doar berea. Toarna putina pe cateva tampoane de demachiat si aplica-le pe fata timp de cateva minute. Obtii pe loc un ten curat, proaspat si cu pori inchisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu